Diensten

Van A tot Z ontzorgt
Schoorsteenvegen

In elk schoorsteenkanaal zit roet en aanslag. Het doel van het vegen is dan ook zo veel mogelijk roet te verwijderen. De ophoping van roet kan namelijk creosoot veroorzaken in het rookkanaal. Creosoot is een teerachtige substantie die zich hecht aan de wanden van het kanaal. Wanneer creosoot heet wordt, kan het vlam vatten en er kan een schoorsteenbrand ontstaan.

Door jaarlijks het rookkanaal te vegen, wordt de kans op brand dus aanzienlijk verkleind. Het vegen van uw schoorsteen kunnen wij op twee manieren uitvoeren. Bij beide manieren vangen wij het roet op d.m.v. een fijnstofzuiger, waardoor het meeste roet wat naar beneden valt direct wordt opgezogen.

Professioneel geveegd

Camera inspectie

Van A tot Z ontzorgt
Dakgootreiniging

Heel erg belangrijk is, dat u 1 keer per jaar de dakgoten laat schoonmaken. Bij een volle dakgoot kunnen er grote problemen ontstaan. Als het regenwater niet goed weg kan lopen, dan ontstaan er vaak lekkages en andere nare problemen. 

Bladeren, takken, en restanten van vogelnesten (vooral in de herfst en winter) zorgen ervoor dat het water niet meer goed afgevoerd kan worden. Een jaarlijkse controlebeurt is dus echt noodzakelijk, iets wat u aan ons kunt overlaten, want het is geen ongevaarlijk werk.

Professioneel gereinigd

Voorkomt rot en schade

Wat onze klanten zeggen

Onze beoordelingen

Uw schoorsteen en- dakgootspecialist in Oldenzaal en omstreken

Maak vandaag nog een afspraak